Maaike

Leidster

Maaike

Mijn naam is Mayke Tangelder (1981)

Ik woon in Doetinchem met mijn 3 zoons van nu 12, 10 en 8 jaar. Mijn vriend heeft ook 3 kinderen in dezelfde leeftijden, dus wanneer we met z’n allen samen zijn is het een gezellige boel 😉

Bijna 20 jaar ben ik nu werkzaam in o.a de kinderopvang. De ontwikkeling van kinderen heeft altijd al mijn interesse gehad en ik blijf me hierin graag verdiepen.

Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind zich echt gehoord en gezien voelt en dat ze de mogelijkheid hebben om zich in een vertrouwde en fijne omgeving te ontplooien op hun eigen wijze.

Op pedagogisch en ook persoonlijk vlak blijf ik me altijd graag ontwikkelen. Zo ben ik me gaan verdiepen in kinderyoga en mindfulness voor kinderen. Ik heb o.a een opleiding kinderyoga en kindercoaching gedaan. Middels kleine speelse kinderyoga of mindfulness oefeningen kunnen kinderen al op jonge leeftijd leren zich meer bewust te zijn van zichzelf, hun lijf en motoriek en van de ander en hun omgeving. Het is een mooi middel die bijdraagt aan o.a de sociaal-emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling van een kind.

Echt contact maken met een kind, zien van hun kwaliteiten en inspelen op hun mogelijkheden vind ik heel belangrijk. Ik wil graag dat ieder kind zich veilig en geborgen kan voelen. Ik draag heel graag bij aan een fijne plek waar ieder kind tot zijn recht komt en waar ze kunnen zijn wie ze zijn.

Ik ben daarom heel blij om in dit fijne team bij KinderOpvang De Vlinder te werken!

Groet,

Mayke