Lejanne

Leidster

Lejanne

Hallo allemaal,

Ik ben Lejanne Wolsink en ben 25 jaar. Nu nog woonachtig in Ulft, maar in de zomer verhuis ik samen met mijn vriend naar mijn geboorteplaats Zelhem.

Na eerst een jaar stage te hebben gelopen en mijn opleiding SPW4 te hebben gehaald, ben ik sinds juni 2017 werkzaam bij kinderOpvang de Vlinder.

Hoe ik mij zelf zie op de werkvloer?
Ik zou mezelf omschrijven als iemand die houdt van gezelligheid, zowel met collega’s als met de kinderen. Vind het belangrijk dat er voor ieder kind even veel tijd, aandacht en liefde moet zijn en ook een grapje is op zijn plaats. Wanneer iets anders loopt dan anders, probeer ik alle opties uit om het zo goed en fijn mogelijk op te lossen voor de kinderen maar ook voor mijn collega’s. Ik hou van aan pakken en heb graag de touwtjes in handen, ik heb dan ook het liefste alles gister gedaan dan vandaag.

Wat hier het werken zo fijn maakt is dat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn met een klein team, zo weten we elkaar altijd te vinden. Ook zijn er korte lijntjes met ouders om optimaal te kunnen communiceren. De kinderen zien de gedurende week dezelfde leidsters zodat zich snel veilig en vertrouwd voelen bij ons.

Verder vind ik de diversiteit in de ontwikkeling van jonge kinderen en de eigenheid van elk kind zo leuk en interessant en dat maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwd en uitdagend is!